lu.se

Ergonomi och Aerosolteknologi

Designvetenskaper | Lunds Tekniska Högskola

Denna sida på svenska This page in English

Trivs jag bäst i öppna landskap? – film från panelsamtal i Almedalen 2018

2018-07-10

Panelen pratar aktivitetsbaserade arbetsplatser i Almedalen 2018

Vi sitter i öppna landskap, i gröna miljöer och i aktivitetsbaserade kontor. Vi jobbar hemma, på caféer och på tåget - ibland även på kvällar och helger. Framtidens arbetsplatser präglas av det digitaliserade och gränslösa arbetslivet där vi i hög grad kan styra hur, var och när vi ska arbeta.

Vi ges nya möjligheter, men står också inför nya utmaningar. Hänger arbetsplatserna med i utvecklingens snabba tempo? Med utgångspunkt i Lunds kommuns införande av en aktivitetsbaserad arbetsplats diskuterar panelen det förändrade arbetslivets utmaningar, möjligheter och effekter. Är det förändrade arbetslivet något för alla?

Panelen: Johanna Davander, kommunikationschef, Lunds kommun, aktivitetsbaserad arbetsmodell i kommunen, Inga-Kerstin Eriksson (C), ledamot i kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och kommunstyrelsens arbetsgivarutskott, Lunds kommun, Anders Gudmundsson, professor arbetsmiljö, Lunds universitet, Eva Hoff, psykologi- och kreativitetsforskare, Lunds universitet, Calle Rosengren, arbetsmiljöforskare, Lunds universitet. Moderator: Jonas Borell, Lunds universitet.

Film från panelsamtalet: Trivs jag bäst i öppna landskap? – panelsamtal i Almedalen 2018

Kontakt och mer information: Jessika Sellergren, kommunikatör Designvetenskaper, LTH, Lunds universitet – jessika.sellergren@design.lth.se, 046-222 85 10


Sidansvarig: